Brzo, tačno ekspeditivno i uvek na vreme
Dostava od vrata do vrata

Brza, pouzdana i sigurna dostava

KNK brza dostava je kurirska služba koja posluje u okviru firme BeoBlitz iz Beograda.

Saradnja sa restoranima

KNK brza dostava U saradnji sa velikim brojem restorana iz Beograda našim korisnicima nudi posebne pogodnosti u ceni dostave kao i u vremenu dostave. Sva vozila i vozaci opremljeni su termo torbama i termo kutijama što omogucava dostavu tople i sveže hrane na adresu naručioca.

Saradnja sa web portalom Klopa na Klik.

KNK brza dostava u saradnji sa portalom za naručivanje hrane Klopa na Klik dostavom opslužuje veliki broj renomiranih Beogradskih restorana za čije kupce daje posebne uslove saradnje sa nižom cenom dostave kao i sa prioritetnim vremenom preuzimanja i isporuke hrane.

Saradnja sa stomatološkim ordinacijama i tehnikama

KNK brza dostava opslužuje veliki broj stomatoloških ordinacija kao i stomatoloških tehnika u Beogradu, kratko vreme preuzimanja pošiljki i direktna dostava na zadatu adresu olakšala je poslovanje i vezu izmedju ordinacija i tehnike u stomatologiji. Takve usluge zahtevaju maksmalnu tačnost i odgovornost, jer se radi o pošiljkama koje imaju veću vrednost nego obično, a od tačnosti isporuke zavisi samo poslovanje klijenata.

Saradnja sa cvećarama

KNK brza dostava u saradnji sa više Beogradskih cvećara vrši dostavu cveća na teritoriji Beograda po principu ekspresne dostave ili u zakazano vreme. Svi preuzeti cvetni aražmani bice pažljivo spakovani i dostavljeni na datu adresu, imamo veliko iskustvo u dostavi cveća na teritoriji Beograda i vodimo računa o sigurnosti svetnih aranžmana koje dostavljamo.

Saradnja sa ostalim pravnim licima

KNK brza dostava opslužuje veliki broj firmi koje se bave različitim delatnostima i kojima je potrebna pouzdana dostava na teritoriji Begorada.

Nudimo usluge dostave knjigovodstvenim i marketinčkim agencijama, online prodavnicama i prodavnicama auto delova ili prodavnicama široke potrošnje ali i svim drugim pravnim licima kojima su potrebne usluge kurirske službe.

Naši partneri

Dostava prilagođena vama

Usluge KNK brze dostave se ne zasnivaju samo na dostavi hrane već na vršenju svih vrsta ekspresnih kurirskih usluga na teritoriji Beograda. Dostavu prilagođavamo vašim potrebama i željama.